FOTO Sute de persoane l-au condus pe ultimul drum pe Tiberiu Nichiteanu. Alături de familie au fost primari, consilieri județeni, politicieni și oameni de afaceri

Sute de persoane l-au condus pe ultimul drum pe Tiberiu Nichiteanu, în cadrul unui ceremonial religios oficiat de un sobor de cinci preoţi. Pe lângă cei din familie s-au numărat mai mulți primari, politicieni, oameni de afaceri, fermieri, dar și consilieri județeni. Conducerea PNL Botoșani a însoțit cortegiul funerar alături de Directorul Direcției Agricole, Cristian Delibaș, șeful învățământului botoșănean, Bogdan Suruciuc, dar și mulți alții.

Sute de persoane, îmbrăcate în haine cernite, i-au adus un ultim omagiu celui care le-a fost prietene, vecin sau pur și simplu au fost cunoștințe. La căpătâi i-a stat îndurerată soția. Aveau multe planuri împreună, dar din păcate soarta le-a fost potrivnică. Tiberiu Nichiteanu a fost înmormântat în cimitirul de la Miorcani.

Tiberiu Nichiteanu s-a stins, joi, la vârsta de 38 de ani în urma unui infarct. Potrivit apropiaților, de două zile acesta acuza dureri în piept, iar în ziua fatidică i s-a făcut rău pe stradă și a chemat ambulanța. A fost dus de urgență la spital, dar, din păcate, medicii nu l-au mai putut salva.

Consilierul județean era căsătorit de doi ani și nu avea copii. Era un om respectat în comunitatea în care trăia și nu numai. Acesta a fost și șeful organizației de tineret a PNL.

„A fost adus în stop cardio-respirator, cu manevre de resuscitare. S-au continuat manevrele în UPU timp de 45 de minute, însă pacientul nu și-a revenit. A fost un stop cardio respirator ireversibil”, ne-a declarat managerul Spitalului Județean Botoșani, medicul Monica Adăscăliței.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *