Trupul neînsuflețit al lui Tiberiu Nichiteanu, depus la locuința familiei. Când va fi condus pe ultimul drum

Trupul neînsuflețit al omului de afaceri și consilier județean Tiberiu Nichiteanu va fi depus, vineri, la locuința familiei din localitatea Miorcani. Duminică, acesta va fi condus pe ultimul drum și își va găsi odihna de veci în cimitirul din localitate.

Tiberiu Nichiteanu s-a stins, joi, la vârsta de 38 de ani în urma unui infarct. Potrivit apropiaților, de două zile acesta acuza dureri în piept, iar în ziua fatidică i s-a făcut rău pe stradă și a chemat ambulanța. A fost dus de urgență la spital, dar, din păcate, medicii nu l-au mai putut salva.

Consilierul județean era căsătorit de doi ani și nu avea copii. Era un om respectat în comunitatea în care trăia și nu numai. Acesta a fost și șeful organizației de tineret a PNL.

„A fost adus în stop cardio-respirator, cu manevre de resuscitare. S-au continuat manevrele în UPU timp de 45 de minute, însă pacientul nu și-a revenit. A fost un stop cardio respirator ireversibil”, ne-a declarat managerul Spitalului Județean Botoșani, medicul Monica Adăscăliței.

Un om de afaceri din Botoșani, consilier județean, a murit la 38 de ani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *