Un tânăr din Botoşani, dat în urmărire naţională de Poliţia Română. Este căutat pentru o infracţiune gravă

Un tânăr din judeţul Botoşani a fost dat în urmărire naţională de Poliţia Română, acesta fiind căutat pentru o infracţiune gravă. Botoşănenul se numeşte Iulian Cătălin Rabei Miha, care are 27 de ani şi este născut în municipiul Dorohoi.

Tânărul, care era stabilit în ultima perioadă în localitatea Anina din judeţul Caraş Severin, este căutat după ce a fost condamnat pentru comiterea unei infracţiuni de tâlhărie calificată,.

„La data de 14.07.2023 Judecatoria Dorohoi a emis MEPI nr. 34 fiind condamnat 4 ani si 2 luni inchisoare pentru comiterea infractiunii de talharie calificata”, anunţă Poliţia Română.

Câtă durere! Moartea i-a despărțit pe Andra și Emi la opt luni de la nuntă. „A venit realitatea cruntă peste familiile noastre”

Hoțul din Botoșani, care nu se lasă de furat

Un hoț din județul Botoșani, care are zeci de spargeri în toată țara, a fost dat în urmărire de Poliția Română. Este vorba de Toader Humă, în vârstă de 57 de ani, care este căutat de polițiști după ce a primit o condamnare definitivă.

Botoșăneanul, care are domiciliul în localitatea Șoldănești, din comuna Blândești, are emis pe numele său un mandat de executare a pedepsei emis în luna noiembrie de Judecătoria Gherla.

„La data de 07.11.2023, Judecatoria Gherla a emis MEPI. nr. 1051, acesta fiind condamnat la 2 ani inchisoare pentru savarsirea infractiunii de furt”, susține Poliția Română.

Bărbatul este recidivist și mai are zece condamnări la activ

În ianuarie 2020, Toader Humã, fusese arest preventiv la Vaslui. Obișnuit sã dea lovituri peste tot în tarã, Toader Humã reusise sã dea o loviturã de proportii si în judetul Vaslui. Din casa unui bãtrân de aproximativ 80 de ani din comuna Dragomiresti, hotul a reusit sã fure 175 de milioane de lei vechi.

Oamenii legii vasluieni au avut mult de furcã pânã sã punã mâna pe autorul furtului, mai ales cã acesta avea un stil special de a opera. În locurile în care voia sã dea lovitura, mergea doar cu masini de ocazie si banii îi investea în bijuterii de aur. La Vaslui, s-a cazat la o pensiune din afara orasului si de acolo a fost ridicat de oamenii legii, retinut 24 de ore si apoi prezentat în fata unui judecãtor de drepturi si libertãti care a emis, pe numele lui, mandat de arestare pentru 30 de zile.

Actiunea politistilor vasluieni de prindere a hotului a fost una care meritã lãudatã în conditiile în care Humã era cãutat, pentru fapte asemãnãtoare, în majoritatea judetelor din tarã. Mai exact, pe numele bãrbatului sunt deja 10 sentinte cu condamnare la închisoare, pentru furturi si înselãciuni.

O nouă decizie a Tribunalului Botoșani în cazul mamei care și-a aruncat copiii de la etajul II al Hotelului Tineret

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *