Un jandarm suspectat că a urcat drogat la volan. El a fost prins pe o stradă din Botoşani

Un jandarm este suspectat că ar fi urcat drogat la volan. Este vorba de un tânăr de 26 de ani, care ar fi fost oprit de polițiști pe o stradă din municipiul Botoşani. Jandarmul lucrează la Brigada Mobilă din București, iar la sfârșitul săptămânii trecute se afla acasă în timpul liber.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani- Biroul Rutier au oprit pentru control, pe Calea Națională, autoturism condus de botoșăneanul de 26 de ani.

Întrucât tânărul avea un comportament suspect, a fost testat cu aparatul DrugTest, rezultatul indicând posibila prezență în organism a substanțelor psihoactive, respectiv cannabis.

Tânărul a fost condus la o unitate spitalicească pentru prelevarea de mostre biologice. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența substanțelor psihoactive, urmând ca în funcție de rezultate să fie dispuse măsuri legale, a declarat, la momentul respectiv, Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

Pentru că jandarmul este militar, ancheta în acest caz a fost preluată sub coordonarea procurorilor de la Parchetul Militar.

FOTO Crimă și accident în aceeași familie din Botoșani. S-au întors acasă după ani de muncă în Italia, dar fericirea s-a sfârșit cu o crimă urmată de o tentativă de sinucidere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *