FOTO Crimă și accident în aceeași familie din Botoșani. S-au întors acasă după ani de muncă în Italia, dar fericirea s-a sfârșit cu o crimă urmată de o tentativă de sinucidere

Foto Observator

Au plecat în Italia ca să muncească pentru a strânge bani pentru o viață mai bună în România, mai târziu. Întorși acasă însă fericirea unui nou început s-a încheiat dramatic pentru Liliana. A fost ucisă sub o ploaie de lovituri de cuțit, chiar în casa la care visase mereu și care prinsese contur.

Principalul suspect este considerat chiar soțul femeii, cel alături de care a împărțit și bune și rele. La rândul său, bărbatul, fost șofer de TIR, a fost victima unui accident rutier în localitatea Ipotești, din Botoșani.

Liliana a fost găsită moartă în casa visurilor sale

Mașina pe care o conducea a părăsit partea carosabilă și s-a înfipt direct într-un copac. A fost scos din autoturism conștient, dar grav rănit.

Polițiștii l-au anunțat pe fiul cuplului, în vârstă de 22 de ani, că tatăl lui a avut un accident rutier. Cum băiatul nu reușea să dea de mama lui a rugat vecinii să se ducă să vadă ce e cu ea. Aceștia aveau să o găsească pe Liliana fără suflare în casa visurilor sale.

Astfel că oamenii legii iau în calcul că bărbatul ar fi vrut să se sinucidă după ce și-a omorât soția. Fiul a mărturisit că tatăl său o luase razna în ultima vreme. Bănuia că el și mama lui au o relație și a montat camere în toată casa, motiv pentru care băiatul a plecat de acasă, potrivit Observator

Șocant! Botoșăneancă ucisă cu sânge rece. Soțul, implicat, vineri dimineață, într-un accident

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *