Șocant! Botoșăneancă ucisă cu sânge rece. Soțul, implicat, vineri dimineață, într-un accident

O femeie în vârstă de 50 de ani a fost ucisă cu sânge rece. Ea a fost găsită de oamenii legii, într-o cameră din casă cu mai multe leziuni pe corp. Femeia era soția șoferului implicat în accidentul de vineri dimineață de la Ipotești.

Apelul la 112 a fost dat chiar de fiul victimei, care a apelat la pompieri pentru a deschide ușa.

Astăzi, în jurul orei 9:00, am fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că dintr-o locuință din municipiul Botoșani se simte miros specific gazului, iar proprietara nu răspunde la telefon. În urma deplasării la fața locului, în locuința respectivă a fost identificată o femeie, decedată, care prezenta mai multe leziuni la nivelul corpului. A fost constituită echipa operativă pentru efectuarea de cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor comiterii faptei”, a declarat Delia Nenilcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani.

Vineri dimineață, soțul femeii, de 51 de ani, a fost implicat într-un accident rutier. O primă impoteză ar fi aceea că bărbatul și-ar fi ucis soția, după care a vrut să-și ia viața izbindu-se în copac cu mașina. Cazul a fost preluat de procurori.

FOTO & VIDEO Accident grav, astăzi dimineață, la Botoșani. Bărbat rămas încarcerat, după ce mașina s-a izbit într-un copac

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *