Trei tineri, reținuți după ce au furat dintr-o casă. Polițiștii din Botoșani au făcut și percheziții în acest caz

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Darabani au emis, joi, ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele a trei tineri de 19, 21 și 22 de ani, din comuna Viișoara, cercetați sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat. Potrivit polițiștilor, în perioada 5-10 august 2022, ar fi pătruns într-o locuință, de unde ar fi sustras mai multe bunuri de uz casnic, creând un prejudiciu de peste 1.000 de lei.

În acest dosar, polițiștii din Darabani au pus în executare, în cursul zilei de miercuri, două mandate de percheziție domiciliară la locuințele tinerilor bănuiți de comiterea faptei, din localitatea Viișoara, prilej cu care au fost identificate și ridicate mai multe bunuri care prezintă interes în cauză.

Totodată, la locațiile vizate au fost identificate 5 plase de tip monofilament, interzise la deținere, motiv pentru care cercetările au fost extinse și pentru această infracțiune.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională a fost recuperat în totalitate și restituit persoanei de la care a fost sustras.

Cei trei tineri au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Botoșani, cercetările fiind continuate pentru stabilirea întregii situații de fapt și luarea măsurilor care se vor impune.

 

Un profesor din Botoșani a primit un premiu de la Ministerul Educației. Banii, folosiți pentru copiii pe care îi pregătește

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *