Decizie surpriză! Autorul accidentului din Botoșani soldat cu moartea fetiței de 12 ani a fost lăsat în libertate

Autorul accidentului din Botoșani soldat cu moartea fetiței de 12 ani a fost lăsat în libertate, în baza unei decizii surprinzătoare a procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoșani. Daniel Budeanu a fost reținut, luni, de polițiștii de la Biroul rutier din cadrul Poliției municipiului Botoșani sub acuzația de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, însă în cursul zilei de marți a fost prezentat în fața procurorilor Parchetului de pe  lângă Judecătoria Botoșani și a fost pus în libertate.

Botoșăneanul de 35 de ani, din Corni, a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile, având, în această perioadă, o serie de interdicții.

În urma probatoriului administrat de polițiști, s-a stabilit faptul că Daniel Budeanu, la data de 14 august a.c., în timp ce se deplasa cu autoturismul pe drumul județean DJ 208 H, dinspre localitatea Vorona înspre localitatea Corni, pe un tronson de drum în aliniament, în localitatea Sarafinești, botoșăneanul ar fi surprins și accidentat mortal, o minoră de 12 ani, care se deplasa pe aceeași direcție de mers, pe sensul opus de stradă, paralel cu autoturismul.

Totodată, în urma impactului a rezultat și vătămarea corporală a unui minor, pasager în autoturism.

FOTO Tragedie într-o comună din Botoșani! O fetiță a murit după ce a fost lovită de o mașină

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *