Un profesor din Botoșani a primit un premiu de la Ministerul Educației. Banii, folosiți pentru copiii pe care îi pregătește

Singurul profesor de educație fizică din țară premiat de Ministerul Educației în cadrul proiectului ,,Creatori de educație” a folosit premiul primit pentru acțiuni de încurajare a copiilor să facă mișcare.  Andrieș Vasile de la Școala Gimnazială ,,Grigore Antipa” Botoșani este singurul profesor de educație fizică din țară premiat de Ministerul Educației în cadrul programului ,,Creatori de educație” pentru metodele educative folosite.

 Cadrul didactic a folosit premiul primit tot pentru activități educative. Pentru a încuraja copiii care au participat la activitățile Clubului Sport Relax să facă mișcare și în mod independent, profesorul a conceput un program săptămânal de gimnastică, tipărit sub forma unui pliant pe care l-a oferit copiilor.

De asemenea, copiii au primit și o carte cu jocuri dinamice, carte pe care Andrieș Vasile a scris-o împreună cu alți doi profesori de educație fizică, prof. Cucu Genoveva și prof. Măntăluță Alin.

Vasile Andrieș coordonează din anul 2009 Clubul Sport Relax, este doctor în educație fizică și s-a implicat în numeroase activități educative în decursul timpului, acesta a realizat ghidul metodologic pentru programul ,,Școala la Cornișa”, a scris trei cărți și numeroase articole în domeniul educației fizice și deține un brevet de invenție elaborat de OSIM pentru un ,,Sistem multifuncțional pentru terenuri și săli de sport”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *