Scandalul cu conotații sexuale de la Spitalul Municipal Dorohoi ajunge în instanță. Se cere atragerea răspunderii delictuale

Managerul Spitalului Municipal Dorohoi, Valerian Andrieș, a dat-o în judecată pe asistenta care îl acuză că ar fi agresat-o sexual. Medicul a deschis o acțiune la Judecătoria Dorohoi prin care cere atragerea răspunderii delictuale a asistentei Alina Elena Abălașei, cea care a lansat acuzațiile în spațiul public.

Alina Elena Abălașei îl acuză pe manager Valerian Andrieș de agresiuni sexuale. Femeia aduce acuzații grave acestuia precizând că, pe lângă avansurile sexuale la adresa ei, managerul ar mai fi întreținut relații intime cu asistente din spital. Alina Abălașei susține că are o înregistrare, care constituie  dovada că tot ce spune este adevărat.

Managerul se apără, spunând că totul este o minciună, iar femeia doar încearcă să se răzbune pentru că urmează să fie dată afară din spital.

Ce spune legea cu privire la răspunderea delictuală

Potrivit Codului civil, orice persoană are îndatorirea să respecte regulile de conduită pe care legea sau obiceiul locului le impune şi să nu aducă atingere, prin acţiunile ori inacţiunile sale, drepturilor sau intereselor legitime ale altor persoane. Cel care, având discernământ, încalcă această îndatorire răspunde de toate prejudiciile cauzate, fiind obligat să le repare integral.

Scandal cu iz amoros la Spitalul Dorohoi. O infirmieră acuză că ar fi fost agresată sexual

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *