Reacția soțului infirmierei din Botoșani, care acuză că a fost abuzată sexual de managerul spitalului 

Ovidiu, soțul infirmierei care susține că a fost abuzată sexual de managerul spitalului din Dorohoi, a intervenit în direct la Acces Direct, unde a sărit în apărarea partenerei de viață. Iată ce a declarat în exclusivitate despre hărțuirea sexuală la care ar fi fost supusă încă din primele zile de muncă, scrie Spynews.ro.

Alina a venit la Acces Direct cu o serie de acuzații dure pentru managerul Spitalului din Dorohoi, în care susține că bărbat a agresat-o sexual de nenumărate ori, iar în momentul în care ea a decis să pună stop acestor gesturi grosolane și să impună niște limite, ar fi fost concediată.

Soțul infirmierei a intrat și el în legătură directă la Acces Direct, unde și-a susținut soția și a declarat că încă din primele zile de muncă la acest spital soția lui a venit acasă și i-a povestit pe larg comportamentul managerului.

„(…) Deci din primele zile ea mi-a povestit mie despre avansuri si gesturile pe care el le facea. Fiind la inceput in domeniu asta, am zis ca poate i se pare, ca poate omul testeaza terenul, nu stiam sincer. (…) Am lasat lucrurile asa, dar in timpul asta stiam ca pot sa am incredere in Alina. Am avut o mare incredere. Eu eram in strainătate pe atunci. (…) Avem doi copii, unul de 19 si altul de 13 ani. (…)”, a declarat Ovidiu la Acces Direct.

Ovidiu știa despre abuzul sexual al managerului

Mai mult decât atât, Ovidiu a explicat că el a știu de avansurile și clipele prin care trecea soția lui zi de zi la locul de muncă, însă inițial a crezut că lucrurile se vor schimba și poate totul este doar pentru că partenera lui era la început de drum în acea industrie.

Ei bine, nu a fost deloc așa iar lucrurile au luat o altă întorsătură, astfel că Ovidiu tot nu a intervenit, cea care a luat decizia fiind Alina.Nu a durat mult, și după ce infirmiera i-a dat de înțeles managerului că nu se poate nimic mai mult între ei, acesta ar fi anunțat-o că nu mai are loc de muncă, fiind în aceste momente șomeră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *