Concurs de compuneri organizat la o şcoală din Botoşani. Vezi ce compunere a câştigat!

compunere1O şcoală din municipiul Botoşani a organizat un concurs de compuneri de mulţumire pentru primarul municipiului în semn de apreciere pentru finalizarea lucrările la clădirea unităţii de învăţământ.

Elevii clasei a IV-a de la şcoala 17 au făcut mai multe lucrări, iar câştigătoarea a s-a decis a fi publicată drept recompensă.

like facebookÎn compunere edilului i se mulţumeşte pentru finanţarea lucrărilor la acoperişul şcolii, dar şi pentru alte lucrări din oraş.

 

2 thoughts on “Concurs de compuneri organizat la o şcoală din Botoşani. Vezi ce compunere a câştigat!

  1. gretos; e jenant ca mai exista astefel de invatatoare comuniste care ” indobitocesc ” copilasi inocenti; s-a murit degeaba in 89? Sau pentru ca fiii semidocti ai doamnei invatator sa devina capitalisti de success facand pizza?

  2. nu cred ca aceasta lucrare reprezinta originalul ideii unui copil de clasa a IV-a, calificata in tiparele unui veritabil „laudatio” doctorului honoris causa Portariuc, cel care prin alocarea resursei financiare din bugetul local, a entuziasmat cadrele didactice de la scoala 17, sa puna presiune pe creatia elevilori „primari”, sub democratica forma a „concursului de compuneri”. Sincer, m-a dat pe spate cand am regasit in elogiul descriptiv dedicat dezvoltarii de aptitudini pupincuriste, formule de genul „investitia canalizata spre…” ori „…in care ne desfasuram procesul educativ…” – ultima propozitie cu siguranta nu progreseaza din mintea si lexicul unui copil de clasa a IV-a.
    Sincer, cred ca subiectul asupra caruia ar cadea dispretul meu si al altora, nu este primarul, pus fireste intr-o lumina penibila de acest concurs de creativitate la linguseala, ci invtatoarea Nicoleta Borfotina, inspirata probabil din efectele beneficie ale manifestatiilor propagandistice de dinaintea lui ’89. Astept cu satisfactie ziua in care vor reaparea pe ecrane aceleasi voci ca cele care au rasunat odinioara ca ode inchinate sotilor ceausescu (un model il putem reauzi accesinad link-ul https://www.youtube.com/watch?v=niRk-jhCqks ), si atunci stiu ca procesul educativ de care se vorbeste in compunere nu a fost unul zadarnic! La multi ani tuturor Romanilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *