Sefa ISJ de ziua de nastere: Imi doresc sa am putere de munca, sa pot termina proiectele depuse la nivel de invatamant botosanean

huncaSefa invatamantului Botosani si-a aniversat, marti, ziua de nastere. Mihaela Hunca a fost felicitata de colegii din Inspectoratul Scolar Judetean, de cadre didactice, colegi de partid, dar si de sefi de institutii publice. Ea a primit, marti, zeci de telefoane de felicitare, dar si multe flori.

Mihaela Hunca a declarat ca ziua de marti, 29 octombrie, este pentru ea o zi normala de lucru, insa o zi speciala.

Am incercat sa imi fac un bilant a ceea ce am facut in aceasta functie si sunt multumita. Obiectivele pe care mi le-am propus au fost realizate. Daca anul trecut in vara nu ne facea cinste ca judetul Botosani se afla sub media pe tara, anul acesta procentul de promovabilitate a crescut. Nu a crescut artificial, ci prin munca tuturor. Cred ca am avut o colaborare buna ca reprezentantii autoritatilor locale si am avut un procent mai mare de scoli autorizate sanitar. Si rezultatele la olimpiadele scolare au fost foarte bune. Astazi (nr. marti) am primit telefoane, vizite, am semnat documente. Imi doresc sanatate mie, familiei si tuturor celor care ma inconjoara. Sa am putere de munca, sa pot termina proiectele depuse la nivel de invatamant botosanean„, a spus Mihaela Hunca.

Sefa ISJ se va intalni cu colegii de parti la o cafea, dupa care va sarbatori evenimentul in familie.

2 thoughts on “Sefa ISJ de ziua de nastere: Imi doresc sa am putere de munca, sa pot termina proiectele depuse la nivel de invatamant botosanean

  1. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    D-na Hunca, La multi ani! De ce nu mergeti, Doamna, cum traficul aerian nici astazi nu este inchis, la Bucuresti, sa sarbatoriti langa cele 300 cadre didactice iesite de ieri sa picheteze Guvernul si sediul USL-ului? Ati fi in strada, sa sarbatoriti, de exemplu, Revelionul! Daca o fi sa ploua astazi pe la Bucuresti, sa va ganditi, pentru a va consola, la Singin in the rain!…Intre Inspectorat si aeroport, ascultati, ca dedicatie, …Cine-a pus carciuma-n drum, duet Romica Puceanu-Telly Savalas!….Va doresc o dupaamiaza placuta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *