Ne mândrim cu el! Un elev din Botoșani a participat la fazele naționale a trei olimpiade

Un elev de o unitate de învățământ din Botoșani a participat la fazele naționale a trei olimpiade. Este vorba de elevul Alexandru Băiceanu de la Colegiul Național Mihai EMinescu.

Alex este elev în clasa a VIII-a și a participat la etapa națională a olimpiadelor la matematică, care s-a desfășurat la Huși (Vaslui), fizică de la Brașov și chimie la Buzău. Botoșăneanul a obținut mențiunea Ministerului Educației la olimpiada de Chimie

„Un copil extraordinar de pasionat de științele exacte, care își petrece tot timpul cu capul în cărți de științe. Mulțumim în mod special domnului profesor de chimie Constantin Guceanu, care și a dedicat tot timpul, toată știința și toată pasiunea pt pregătirea elevilor. Mulțumim doamnei diriginta Irina Hăilă, precum și profesorilor de la CNME pentru înțelegere și pentru sprijin”, a declarat, pentru BotosaniNews, Andreea Băiceanu, mama lui Alex.

Google New Urmareste-ne pe Google News

 

FOTO O tânără din Botoșani a renunțat la Paris pentru a dezvolta un concept inedit, acasă. „Pupic” nu trebuie să lipsească de la cele mai speciale evenimente din viața ta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *