Furt între voluntarii unei asociaţii umanitare, care strângeau fonduri pentru cazuri sociale

telefon furtUn tânăr voluntar în cadrul unei asociaţii umanitare a reclamat la poliţie că i-au fost furate din camera de hotel în care era cazat portofelul şi telefonul mobil, iar principalii suspecţi sunt doi colegi de-ai păgubitului, care veniseră la Suceava pentru strângere de fonduri.

Alexandru L., în vârstă de 24 de ani, din judeţul Constanţa, a reclamat furtul duminică, la secţia de poliţie Burdujeni, povestind că, sâmbătă seară, a venit în Suceava, împreună cu doi colegi, Marian G. (36 de ani), din judeţul Argeş, şi Ştefan C. (31 de ani), din judeţul Botoşani, şi s-au cazat în aceeași cameră de hotel, urmând ca a doua zi să pornească prin oraş pentru a aduna bani cu scop umanitar.

A doua zi, însă, tânărul din Constanţa s-a trezit singur în cameră, constatând lipsa  telefonului mobil cu încărcătorul aferent, precum şi a portofelului în care avea cartea de identitate şi suma de 50 de lei.

Colegii de cameră ai reclamantului nu au putut fi găsiţi, cei doi părăsind hotelul în jurul orei 6.00.

„În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor producerii faptei şi recuperării prejudiciului”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

Sursa>  Monitorul de Suceava

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com