Funcție de șef din Inspectoratul de Poliție din Botoșani, scoasă la concurs. Postul, rezervat ofițerilor

ijp Botosani, stiri, politie, botosaniInspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Botoșani a scos la concurs pe 23 mai o funcție de șef la Serviciul Logistică. Dosarele pentru această funcție s-au depus până pe 30 aprilie.

Concursul constă într-un interviu pe teme profesionale susținut la sediul IPJ Botoșani. Pentru a fi declarat „admis”, candidații trebuie să obţină minimum nota 7,00. Candidaţii care nu au obţinut minimum nota 7,00 vor fi declaraţi „respins”. Aprecierea rezultatelor finale ale probei se face cu note de la 1 la 10 (1 punct se acordă din oficiu).

Condiții generale și criterii specifice: 

a) este declarat «apt medical» şi «apt» la evaluarea psihologică organizată în acest scop; Evaluarea psihologică se susține anterior probelor de concurs. Candidaţii declaraţi „inapt” psihologic nu vor fi programați la concurs, candidaturile acestora urmând a fi respinse ca urmare a neîndeplinirii condițiilor legale;
b) nu se află sub efectul unei sancţiuni disciplinare sau faţă de acesta nu a fost pusă în mişcare acţiunea penală;
c) a obţinut calificativul de cel puţin «bine» la ultimele două evaluări anuale de serviciu;
d) îndeplineşte condiţiile de vechime şi studii.

Cerințele postului: 
  • gradul profesional: minim-subinspector de poliţie
  • pregătire de bază: -pentru cei care au absolvit anterior organizării studiilor universitare în sistem Bologna : studii universitare de lungă durată cu diplomă de licenţă sau echivalentă în una din specializările următoarelor domenii de ierarhizare: ştiinţe juridice, ştiinţe administrative, ştiinţe inginereşti, ştiinţe economice, ştiinţe militare, informaţii şi ordine publică.
    -pentru cei care au absolvit studii universitare în sistem Bologna : studii superioare de licentă, ciclul I de studii universitare, în unul din următoarele domenii fundamentale de ştiinţe: ştiinţe juridice, ştiinţe economice, ştiinţe inginereşti, ştiinţe militare, informaţii şi securitate naţională, ordine publică şi siguranţă naţională ori management.
  • pregătire de specialitate: -pentru cei care au absolvit anterior organizării studiilor universitare în sistem Bologna : studii universitare de lungă durată cu diplomă de licenţă sau echivalentă în una din specializările următoarelor domenii de ierarhizare: ştiinţe juridice, ştiinţe administrative, ştiinţe inginereşti, ştiinţe economice, ştiinţe militare, informaţii şi ordine publică
    -pentru cei care au absolvit studii universitare în sistem Bologna : cursuri postuniversitare sau de master in management sau în specialitatea studiilor de bază.
  • autorizaţii speciale pentru exercitarea atribuţiilor postului: -să deţină/să obţinăm certificat/autorizaţie de acces la informaţii clasificate clasa secret de stat, nivel „strict secret”, obţinut conform prevederilor legale în vigoare
    -permis de conducere categoria B
  • vechime în muncă/din care în MAI: – 3 ani
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei: -2 ani
  • vechime în specialitatea structurii pentru care se organizează concurs: – 3 ani
  • vechime în funcţii de conducere: – nu este cazul
  • parametri privind starea sănătăţii somatice: -clinic sănătos
  • trăsături psihice şi de personalitate: -apt psihologic pentru solicitările postului
Dată limită depunere dosar: 30.04.2024, ora 16:00

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *