Reacția lui Florinel Coman, după FCSB – FC Botoșani 3-2: Dacă Botoșaniul joacă așa în fiecare meci, câștigă lejer play-out-ul

FCSB a învins-o cu 3-2 pe FC Botoșani. După meci, Florinel Coman a transmis că se aștepta la un meci greu și a dezvăluit că Nana Antwi, eliminat în minutul 18, a izbucnit în plâns la pauză.

De asemenea, Florinel Coman a transmis că, dacă FC Botoșani va juca astfel în tot restul sezonului, nu va avea emoții cu retrogradarea.

Ne gândeam că ne așteaptă un meci greu, era clar că vor veni cu o dăruire în plus, cu altă viteză de joc, pentru că joacă împotriva echipei de pe primul loc. Am crezut că totul va fi cum ne doream după golul de 1-0, dar nu a fost așa. A venit eliminarea, asta este, ne pare rău pentru Nana, l-am încurajat la pauză, a început să plângă. Important este că-și dorește.

Dacă Botoșaniul joacă așa în fiecare meci, câștigă lejer play-out-ul. Îmi ajut foarte mult echipa, nu sunt egoist, chiar dacă se mai spune lucrul ăsta. Mă bucur pentru echipă, pentru mine. Nu intrăm relaxați, dar ne bucură că suntem la 10 puncte. Ne-a bucurat eșecul Rapidului. 

Nu mă interesează de excludere, nu e problema mea, m-am bucurat doar de rezultat”, a declarat Florinel Coman, potrivit DigiSport.

Rezultate dezastruoase la simularea Evaluării Naționale, la Botoșani. Doar o singură notă de 10, iar promovarea la matematică: 31,60%

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *