Aproape 400 kilograme de pește, găsite în portbagajul unei mașini din Botoșani. Întreaga cantitate, confiscată și distrusă

Sute de  kilograme de pește, improprii pentru consum, confiscate de polițiștii botoșăneni. La data de 3 ianuarie 2023, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 9 Vlăsinești au identificat pe drumul public, din comuna Ungureni, un autoturism, condus de un bărbat de 54 de ani, din aceeași localitate, care transporta pește, informează printr-un comunicat Inspectoratul de Poliție Botoșani.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta nu deține documente legale de proveniență, motiv pentru care cantitatea de 374 de kilograme de pește a fost confiscată. De asemenea, reprezentanții Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor au stabilit că este improprie consumului, urmând ca aceasta să fie distrusă.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de deținerea, transportul sau comercializarea fără documente legale a peștelui.

FOTO Un autoturism a ars ca o torță, în această dimineață, într-o gospodărie din Botoșani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *