Șoferița care a omorât patru oameni, printre care și un botoșănean, după ce a condus băută, a ieșit din pușcărie

foto bzi

Decizie halucinantă a magistraților! Adina Iuliana Ghervase, tânăra din Iași care a omorât mai mulți muncitori de la Citadin ce executau lucrări în cartierul Păcurari, a fost lăsată să plece din închisoare, scrie bzi.ro.

A provocat o tragedie pentru patru familii, nu regreta nimic și totuși poate dormi de astăzi, 11 decembrie 2023, din nou în patul său, liniștită.

„În noaptea de 16 spre 17 iunie a.c., am fost sesizați despre un accident rutier, soldat cu victime omenești, produs pe raza municipiului Iași. Din cercetările efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că în accident au fost implicate un grup de lucrători care ar fi efectuat lucrări la partea carosabilă și două vehicule, respectiv un autoturism condus de o femeie de 39 de ani și o autoutilitară oprită pe partea carosabilă. În urma impactului, 4 persoane au decedat, iar alte 4 au fost rănite. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. Cercetările sunt continuate”, au transmis reprezentanții IPJ Iași în urmă cu mai bine de un an.

Printre cei patru muncitori morți în accident se afla și un botoșănean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *