Filmul dublei crime din Botoșani. Marius le-a lovit pe cele două femei cu o toporișcă, le-a acoperit cu coceni, după care le-a dat foc

Foto observator

Au apărut detalii șocante despre dubla crimă din comuna Manoleasa, județul Botoșani. La exact 72 de ore de când trupurile celor două femei au fost găsite, într-o casă abandonată, presupusul autor a fost reținut.

Bărbatul de 37 de ani este rudă îndepărtată cu cele victimele – mamă și fiică – iar ancheta a fost un adevărat maraton pentru oamenii legii, care au încercat să strângă probe într-un timp record pentru ca adevăratul criminal să nu reușească să le ascundă sau să fugă, potrivit Observator.

Și-a căsăpit mătușa și verișoara cu toporișca

Marius este din comuna Ripiceni și este nepotul femeii de 47 de ani şi verișorul fiicei sale de 14 ani. Tatăl vitreg al bărbatului este frate biologic cu soţul femeii, cel care a fost până ieri catalogat drept principal suspect. În tot acest timp, anchetatorii au refăcut filmul dublei crime și au scos la iveală detalii șocante. Criminalul le-a lovit pe cele două femei cu o toporișcă de mai multe ori peste cap și trup. Imediat după faptă, le-a acoperit cu coceni și le-a dat foc. O femeie a observat fum ieşind din casa abandonată şi a alertat vecinii.

Oamenii au sărit în ajutor și au reușit să stingă incendiul, însă într-o încăpere le-au găsit pe cele două femei întinse pe jos, fără suflare. În prima fază, s-a bănuit că ar fi murit intoxicate cu fum.

Familia bărbatului de 37 de ani a rămas șocata atunci când anchetatorii au venit cu mandat de percheziție. Se crede că Marius ar fi avut o relație amoroasă cu victimele, însă nu se știe exact, iar acest lucru urmează să fie aflat de oamenii legii.

Inițial, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore. A fost examinat medico-legal și a reieșit că a avut discernământ drept urmare acesta a fost dus la instanță. Judecătorii au decis măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, informeaza Observator.

Cazul Alexandra Ivanov, tânăra mămică moartă în Maternitatea Botoșani: Părțile implicate în proces au solicitat experți. Ce vor stabili aceștia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *