Cazul din Botoșani care a cutremurat întregul județ. Diana și mama ei au fost găsite moarte într-o casă în care s-au refugiat după ce ar fi fost alungate de bunică

Cazul din Botoșani care a cutremurat întregul județ are o mulțime de enigme. Deocamdată, nimeni nu știe cu exactitate ce se petrecea în familia lor și de ce s-a ajuns la o asemenea tragedie. Cert este că Diana și mama ei, ambele din comuna Hănești, au fost găsite moarte, sâmbătă, într-o casă părăsită care ar fi aparținut unei rude a mamei.

Localnicii spun că cele două au plecat de acasă la începutul acestei săptămâni, au mers la mama femeii, dar aceasta le-ar fi ținut câteva zile, apoi le-ar fi zis că nu le mai poate ține, iar cele două au fost nevoite să își caute adăpost în altă parte. Așa ar fi ajuns în casa părăsită care aparținea unei rude a femeii. Aici au fost găsite amândouă moarte. Diana era în clasa a VIII-a și era un copil liniștit și silitor. Părinții au beneficiat la un moment dat de un ajutor social, dar în prezent se întrețineau din munca cu ziua.

„Nu se auzeau scandaluri de la ei, nu au făcut probleme, el mai lua câte un pahar, dar nu era violent sau în vreun fel. ei știu ce era în casa lor, dar eu tot nu cred că el le-a omorât. Acum cine știe…”, ne-a mărturisit un localnic.

Au fost găsite moarte, cu arsuri pe corp

O mamă și fiica sa au fost găsite moarte într-o casă părăsită, iar tatăl, de 53 de ani, a fost ridicat de polițiști pentru audieri. Este vorba despre o femeie de 47 de ani și fiica sa de 14 ani, din comuna Hănești, care au fost găsite moarte, cu arsuri pe corp în locuința din Manoleasa. Ar fi plecat de acasă după certuri cu bărbatul și s-au refugiat inițial la mama femeii, apoi în casa părăsită în care și-au găsit moartea.

„Astăzi, în jurul orei 11.00, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, la o locuință, din comuna Manoleasa, este posibil să fie un incendiu, întrucât iese fum dens din interior. Echipajul direcționat la fața locului a identificat locuința la care făcea referire apelantul, iar în interior, au fost găsite două persoane, o femeie, de 47 de ani și o minoră, de 14 ani, decedate, care prezentau arsuri la nivelul corpului”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani, Delia Nenișcu.

De asemenea, femeia prezenta o plagă tăiată la nivelul părții superioare a corpului.  În camera în care se aflau cele două a fost descoperit un recipient din metal, în care erau resturi vegetale. Cercetările au fost declinate către Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *