Situație îngrijorătoare la Botoșani! Încă o adolescentă a dispărut fără urmă. Este cea de-a treia din trei două zile

Situație îngrijorătoare în județul Botoșani, după ce încă o adolescentă a dispărut fără urmă, fiind cea de-a treia tânără dată în urmărire de Poliție în ultimele trei zile

Ultima dispărută se numește Gabriela Valentina Lesniuc și are domiciliul în localitatea Tudora. Potrivit Poliției, fata, în vârstă de aproape 15 ani, a dispărut, miercuri, pe raza municipiului Dorohoi.

Gabriela Valentina Lesniuc este născută pe 28 ianuarie 2009. Ea are următoarele semnalmente: înălțime 1.62 m., 54 kg., par saten, lung, prins in coadă. Vestimentatia cunoscuta la momentul plecarii: pantalon tip blue-jeans de culoare neagra, hanorac de culoare rosie, geaca de culoare neagra, incaltaminte sport de culoare neagra.

O altă dispariție, cea a Alinei, a fost anunțată vineri

O fată de 16 ani, din județul Botoșani, a fost dată dispărută. De câteva zile, nimeni nu mai știe nimic de Alina. Minora, din comuna Cristești, a părăsit domiciliul în mod voluntar, la data de 29 septembrie a.c., iar până în acest moment nu a revenit.

Alina Sorina Albu are următoarele semnalmente: înălțime 1.62 m, greutate 53 kg., păr brunet, lung, prins in coadă, ochi căprui.

Florina a fost dată dispărută miercuri

O fată de 16 ani din Botoșani a dispărut fără urmă. Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea minorei. Florina Agafiței a părăsit în mod voluntar domiciliul, la data de 4 octombrie a.c., iar până în prezent nu a revenit și nici nu și-a contactat familia.

Semnalmente: înălțime 1,55 m, greutate 50 de kg, păr lung de culoare șaten, ochi căprui.

Vestimentația la momentul plecării: hanorac de culoare neagră, pantaloni tip blue jeans, încălțăminte sport de culoare albă.

Cetățenii care pot oferi informații cu privire la aceste persoane sunt rugați să apeleze 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție.

Motivul incredibil pentru care adolescentul de 17 ani din Botoșani a fost atacat cu un cuțit în autobuz. Ce s-a întâmplat înainte de incident

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *