Destin crunt. O plimbare cu motocicleta s-a transformat într-o nenorocire pentru doi tineri din Botoșani. Patrisia și Denis s-au reunit în Ceruri

Destin crunt pentru cei doi tineri din județul Botoșani, pentru care o plimbare cu motocicleta s-a transformat într-o nenorocire. Denis, de 17 ani, s-a stins cu două zile înainte de ziua de naștere, iar astăzi s-a reunit în Ceruri cu Patrisia, adolescenta de 16 ani care a murit pe patul de spital după ce a fost rănită grav în accidentul de motocicletă de la Dumbrăveni.

Denis era din Cristești, iar Patrisia din Orășeni Deal. Băiatul venise acasă din Franța pentru a da examenul pentru permis. Cu câteva zile înainte de ziua sa de naștere, părinții i-au făcut cadou o motocicletă, pe care tânărul și-o dorise enorm. Nerăbdător, a luat-o pe iubita sa și au ieșit împreună la plimbare. Au mers la Suceava, dar la întoarcere, la Dumbrăveni, tânărul a pierdut controlul vehicolului pe două roți.

Ambii au ajuns într-un lan de porumb. Acolo i-au găsit salvatorii. Pentru Denis nu s-a mai putut face nimic, dar Patrisia încă respira. Au dus-o de urgență la spital, dar medicii au fost rezervați cu privire la șansele de supraviețuire. Din păcate, fata a decedat, lăsând doi părinți și două surori sfâșiați de durere.

„Drum lin către cer, iubita mea soră”, este mesajul dureros al uneia dintre surorile Patrisiei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *