Motivul incredibil pentru care adolescentul de 17 ani din Botoșani a fost atacat cu un cuțit în autobuz. Ce s-a întâmplat înainte de incident

Adolescentul de 17 ani, din județul Botoșani, care a fost atacat cu un cuțit într-un autobuz, ar fi fost acuzat de agresor că l-ar fi lovit. „Nici vorbă”, spun martorii. Un băiat mai mic l-ar fi lovit pe agresor în joacă, dar acesta nu a observat cine l-a atins așa că s-a răzbunat pe adolescentul de 17 ani.

„Un băiat mic i-a dat în joacă ăluia care l-a tăiat (agresorul) pe cel mare un pumn. El a crezut că i-a dat celălalt și l-a bătut, i-a dat cu șutul în cap, apoi a scos briceagul și l-a tăiat”, ne-a mărturisit un martor.

Cazul s-a întâmplat într-un autobuz închiriat de liceele din Dorohoi pentru a transporta elevii din Vorniceni, Corlăteni și Broscăuți spre unitățile de învățământ.

Între Broscăuți și Dorohoi, unul dintre elevi îl agresează pe celălalt, după care scoate un cuțit și îl înjunghie pe celălalt de trei ori, în zona gâtului și a capului.

Adolescentul înjunghiat, care este din localitatea Carasa – Corlăteni, este elev la Liceul Grigore Ghica din Dorohoi, iar agresorul este de-o seamă cu el și învață la Liceul Tehnologic Alexandru Vlahuță Șendriceni.

Poliția a deschis o anchetă în acest caz

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi au fost sesizați cu privire la faptul că într-un mijloc de transport în comun a avut loc o agresiune între doi minori, ambii de 17 ani.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că cei doi minori se deplasau spre o unitatea de învățământ din municipiul Dorohoi, iar înainte de a ajunge la destinație, între aceștia a avut loc un conflict spontan, pe fondul căruia unul dintre minori l-ar fi lovit pe celălalt cu un obiect tăietor înțepător în zona superioară a corpului.

„În urma incidentului victima a suferit leziuni, fiind transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, starea acesteia fiind una stabilă și în afara oricărui pericol. În cauză sunt continuate cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe, urmând ca în funcție de rezultate să fie dispuse măsuri legale”, au declarat, pentru Botosaninews.ro, oficialii Poliției.

Anchetatorii susțin că adolescentul de la Liceul Grigore Ghica a fost înțepat cu lama cuțitului în claviculă și zona parietală.

Eroină la 18 ani! O elevă i-a oprit sângerarea cu mâinile goale elevului din Botoșani înjunghiat în autobuz

 

One thought on “Motivul incredibil pentru care adolescentul de 17 ani din Botoșani a fost atacat cu un cuțit în autobuz. Ce s-a întâmplat înainte de incident

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *