Eroină la 18 ani! O elevă i-a oprit sângerarea cu mâinile goale elevului din Botoșani înjunghiat în autobuz

O adolescentă din județul Botoșani s-a transformat în eroină după ce a asistat la niște scene de coșmar. Ea a fost martora atacului cu cuțitul în autobuzul care ducea mai mulți elevi la liceele din Dorohoi.

Ana Maria Vîrlan are 18 ani, este din Broscăuți și este elevă la Seminarul  Teologic Liceal Ortodox „Sfântul Ioan Iacob” din Dorohoi. Miercuri dimineață a urcat în autobuz pentru a merge școală. Pe drum, în timp ce mijlocul de transport intra în municipiul Dorohoi, un elev din Vorniceni, care învață la Liceul Tehnologic Alexandru Vlahuță îl ia la bătaie pe un al coleg de-al său, elev la Liceul Grigore Ghica.

La un moment dat, atacatorul scoate un briceag și îl lovește de mai multe ori în zona gâtului și a capului pe celălalt, provocându-i mai multe răni.  Șoferul oprește autocarul în apropiere de complexul Commando din Dorohoi, iar victima coboară plină de sânge. Ana Maria și-a dat seama că situația este gravă și a intervenit fără să stea pe gânduri.

Ea este cea care a încercat să îi oprească cu mâinile goale sângerarea de la gâtul lui Denis și tot ea a sunat la 112, cerând sprijinul unui echipaj de ambulanță.

„Băiatul nu și-a dat seama că este tăiat. I-am spus că îi curge mult sânge. Am fost singura persoană care a rămas cu el. Prieteni lui plecaseră și am încercat să îi opresc sângerarea ținând apăsat cu mâinile pe rană. Am stat calmă și am sunat la poliție și ambulanță pentru a spune ce s-a întâmplat. A durat cel mult 30 de minute până a venit ambulanța și, în timpul acela, am încercat să îi opresc sângerarea deoarece el era foarte agitat”, a declarat, pentru BotosaniNews, Ana Maria Vîrlan.

Adolescenta a dat dovadă de tărie de caracter, păstrându-și calmul în fiecare moment al intervenției sale.

Un elev a fost înjunghiat în autobuzul care îl ducea spre școală

Un nou caz incredibil se înregistrează în județul Botoșani. Un elev a fost înjunghiat, miercuri, în autobuzul care îl ducea spre școală. Cazul s-a întâmplat într-un autobuz închiriat de liceele din Dorohoi pentru a transporta elevii din Vorniceni, Corlăteni și Broscăuți spre unitățile de învățământ.

Între Broscăuți și Dorohoi, unul dintre elevi îl agresează pe celălalt, după care scoate un cuțit și îl înjunghie pe celălalt de trei ori, în zona gâtului și a capului.

Adolescentul înjunghiat, care este din localitatea Carasa – Corlăteni, este elev la Liceul Grigore Ghica din Dorohoi, iar agresorul este de-o seamă cu el și învață la Liceul Tehnologic Alexandru Vlahuță Șendriceni.

Poliția a deschis o anchetă în acest caz

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi au fost sesizați cu privire la faptul că într-un mijloc de transport în comun a avut loc o agresiune între doi minori, ambii de 17 ani.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că cei doi minori se deplasau spre o unitatea de învățământ din municipiul Dorohoi, iar înainte de a ajunge la destinație, între aceștia a avut loc un conflict spontan, pe fondul căruia unul dintre minori l-ar fi lovit pe celălalt cu un obiect tăietor înțepător în zona superioară a corpului.

„În urma incidentului victima a suferit leziuni, fiind transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, starea acesteia fiind una stabilă și în afara oricărui pericol. În cauză sunt continuate cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe, urmând ca în funcție de rezultate să fie dispuse măsuri legale”, au declarat, pentru Botosaninews.ro, oficialii Poliției.

Anchetatorii susțin că adolescentul de la Liceul Grigore Ghica a fost înțepat cu lama cuțitului în claviculă și zona parietală.

Caz revoltător într-un sat din Botoșani! Trei copii ținuți flămânzi și în mizerie de proprii părinți. Adulții îi lăsau singuri și mergeau la băut

 

One thought on “Eroină la 18 ani! O elevă i-a oprit sângerarea cu mâinile goale elevului din Botoșani înjunghiat în autobuz

  1. Nu pot sa cred!! Cum aproape 30 minute pentru o distanta de aproximativ 1 km intre statia de salvare si locul evenimentului? Probabil fata, lasata singura cu victima, ?????, nu a apreciat corect durata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *