O instituţie publică din Botoşani scoate la licitaţie un ATV

O instituţie publică din Botoşani scoate la licitaţie scoate un ATV., dar şi o ambulanţă Dacia. Este vorba de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean, care organizează pe 25 octombrie licitație publică cu strigare, pentru vânzarea următoarelor unui autovehicul special M1 marca Dacia (ambulanță) şi a unui motociclu Arctic Cat (ATV).

Caietele de sarcini, în a căror conținut sunt specificate toate condițiile de participare la licitație, se pot obține, începând cu data de 10 octombrie 2023, de pe pagina web a unităţii, la adresa: www.jandarmeriabotosani.ro/ achizitii publice, sau de la sediul instituției.

Data-limită de depunere a documentelor și garanției de participare este 19 octombrie 2023, ora 11.00.

În cazul neadjudecării, următoarele licitații vor avea loc la aceeași adresă, în zilele de 9 noiembrie 2023, ora 11.00 (documentele de participare și garanția de participare se depun la sediul unității până la data de 6 noiembrie 2023, ora 11.00), și respectiv, 24 noiembrie 2023, ora 11.00 (documentele de participare conform caietului de sarcini se depun la sediul unității până la data de 21 noiembrie 2023, ora 11.00).

FOTO & VIDEO Casă din județul Botoșani, în flăcări. Proprietara a suferit un atac de panică

FOTO Caz incredibil la Botoșani! Un elev a fost înjunghiat în autobuzul care îl ducea spre școală

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *