FOTO Tânăra de 16 ani, din Botoșani, rănită în accidentul de motocicletă, este în stare gravă. Ce spun medicii

Tânăra de 16 ani, din județul Botoșani, rănită în accidentul de motocicletă de la Dumbrăveni, în noaptea de sâmbătă spre duminică, este în stare gravă. Purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Suceava, medicul Dan Teodorovici, a declarat, pentru Botosaninews.ro, că fata este în continuare în comă, intubată, și se află internată pe secția de chirurgie infantilă, în sectorul ATI a unității spitalicești.

Adolescenta, din comuna Curtești, a fost găsită de cadrele medicale într-un lan de porum, în urma accidentului. Aceasta era cu mai multe traumatisme, în șoc hemoragic. Încă din noaptea accidentului, fata este intubată și ventilată mecanic.

Un accident cumplit a avut loc sâmbătă seară la Dumbrăveni. Un tânăr a murit, iar prietena lui e grav rănită, după ce s-au răsturnat cu motocicleta. Accidentul a avut loc pe drumul european E58. Victimele erau în stare de inconștiență.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Suceava, botoșăneanul a murit la fața locului, iar fata a fost dusă la Spitalul Județean de Urgență Suceava.

„Intervin pompierii militari, cu o autospeciala pentru descarcerare si doua ambulante SMURD ( Echipaj de Prim Ajutor si Terapie Intensiva Mobila), cu sprijinul unui echipaj SAJ. Din nefericire, tanarul avea leziuni incompatibile cu viata si a fost declarat decesul acestuia. Tanara este in continuare in stare de inconstienta, cu multiple traumatisme, iar cadrele medicale intervin pentru stabilizarea ei. Ambulanta SMURD – Terapie Intensiva Mobila se indreapta cu tanara spre Unitarea de Primiri Urgente Suceava”, a transmis ISU Suceava.

Tânărul mort în accidentul de motocicletă de sâmbătă seară de la Dumbrăveni (Suceava) este din județul Botoșani. El se numește Mihai Denis Dragu, are 18 ani și este din localitatea Cristești.

Denis se afla pe motocicletă alături de o adolescentă de 16 ani din Curtești, iar la un moment dat, pe fondul vitezei, a pierdut control asupra motorului și a ieșit din decor. Cei doi tineri au fost găsiți în stare de inconștiență la fața locului.

Denis a murit pe loc, iar fata a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Suceava în stare gravă.

 

Destinul crunt al unor părinți din Botoșani. I-au pierdut pe ambii copii. Denis a murit în accidentul de sâmbătă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *