FOTO Accident la Botoșani! O mașină s-a răsturnat pe un câmp (Update)

Un accident a avut loc, vineri dimineață, pe un drum de la ieșirea din Dorohoi, din județul Botoșani. O șoferiță a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat cu mașina pe un câmp, la ieșirea din Satu Nou, aproape de șoseaua ce duce spre Darabani.

Din spusele martorilor, accidentul s-ar fi produs pe fondul oboselii.

Polițiștii spun că un autoturism condus de o șoferiță în vârstă de 38 de ani, în timp ce se deplasa pe DJ 293, dinspre Dorohoi înspre Darabani, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, a intrat într-un mal de pământ și mașina a ajuns apoi pe un câmp.

Doi șoferi au oprit mașinile într-un sens giratoriu din Botoșani ca să-și verse nervii unul pe altul

Doi șoferi au blocat o intersecție din Botoșani ca să-și verse nervii unul pe celălalt. Incidentul a avut loc în sensul giratoriu de la Liceul Economic, cum mergi spre Curtești, între un taximetrist și șoferul unui VW.

Chiar dacă îi blocau pe ceilalți șoferi din trafic, cei doi conducători auto au coborât din mașini, s-au insultat, și-au arătat niște scheme de bătaie, apoi au urcat în mașini și și-au văzut de drum.

Un participant la trafic a filmat totul și a postat filmulețul pe pagina sa de Facebook.

Video: Florin Sauciuc

Avocata familiei Alexandrei Ivanov va cere arestarea preventivă a doctoriței Pitrop de la Maternitatea Botoșani: Este o șmecherie ce a făcut!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *