Destinul crunt al unor părinți din Botoșani. I-au pierdut pe ambii copii. Denis a murit în accidentul de sâmbătă

Părinții adolescentului mort în accident de sâmbătă seară de la Dumbrăveni au un destin crunt. După ce în urmă cu patru ani l-au pierdut pe fiul lor cel mare, Cosmin, care era bolnav, acum Nicoleta și Cristinel Dragu l-au pierdut și pe Denis. Acesta din urmă a murit într-un teribil accident de motocicletă.

„Ei sunt acum împreună, doi îngeri plecați prea devreme, nedrept de repede din această viață, poate într-un loc cu liniște si pace eternă. Însă e atât de trist și gol fără ei”, a scris pe contul de Facebook al Nicoletei Dragu o prietenă de-a acesteia.

Soții Dragu locuiesc acum la Cristești, însă o vreme au locuit la Ghilănești. Cei care îi cunosc vorbesc doar la superlativ de ei.

„Oameni respectosi, de treaba tare. Nu pot intelege cum li s-a dat atata durere”, a spus o prietenă de-a familiei Dragu.

Denis ar fi împlinit astăzi 18 ani

Botoșăneanul mort în accidentul de sâmbătă seară de la Dumbrăveni ar fi urmat să își sărbătorească, luni, ziua de naștere. Denis Mihai Dragu ar fi împlinit, pe 2 octombrie vârsta de 18 ani, dar și-a curmat viața după o cursă nebună cu motocicleta pe drumul european E 85 de la Botoșani spre Suceava.

El a pierdut controlul asupra motocicletei și a ieșit în afara părții carosabile. Pe motor se mai afla o adolescentă de 16 ani din comuna Curtești. Cei doi au fost găsiți în stare de inconștiență într-un lan de porumb. Denis a murit pe loc, iar prietena sa a fost transportată în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență Suceava.

„Minora este în comă, intubată și ventilată mecanic, fiind internată pe secția de chirurgie infantilă în sectorul ATI”, a comunicat Spitalul Județean de Urgență Suceava.

Citește și: Tânărul mort în accidentul de motocicletă de la Dumbrăveni este din Botoșani. Vezi cine este el!

Din primele informații transmise de polițiștii din Suceava, botoșăneanul nu avea permis de conducere, iar motocicleta nu este înmatriculată.

Știrea inițială

Un accident cumplit a avut loc sâmbătă seară la Dumbrăveni. Un tânăr a murit, iar prietena lui e grav rănită, după ce s-au răsturnat cu motocicleta. Accidentul a avut loc pe drumul european E58. Victimele erau în stare de inconștiență.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Suceava, botoșăneanul a murit la fața locului, iar fata a fost dusă la Spitalul Județean de Urgență Suceava.

„Intervin pompierii militari, cu o autospeciala pentru descarcerare si doua ambulante SMURD ( Echipaj de Prim Ajutor si Terapie Intensiva Mobila), cu sprijinul unui echipaj SAJ. Din nefericire, tanarul avea leziuni incompatibile cu viata si a fost declarat decesul acestuia. Tanara este in continuare in stare de inconstienta, cu multiple traumatisme, iar cadrele medicale intervin pentru stabilizarea ei. Ambulanta SMURD – Terapie Intensiva Mobila se indreapta cu tanara spre Unitatea de Primiri Urgențe”, a transmis ISU Suceava.

Șosele din Botoșani umplute de sânge

Șosele din județul Botoșani continuă să fie umplute cu sânge, în urma accidentelor rutiere. Potrivit Serviciului Poliției Rutiere, în primele opt luni ale anului, în Botoșani au avut loc 269 de accidente rutiere, soldate cu 259 de victime rănite ușor, 39 rănite grav, dar și cu 12 morți.

În ciuda numărului mare de evenimente tragice, polițiștii de circulație susțin că se produc mai puțin accidente față de anul anterior.

„Analiza dinamicii accidentelor de circulație grave  produse în primele 8  luni ale anului 2023 relevă faptul că acestea se află pe un trend descendent. De la începutul anului până în prezent au fost înregistrate 269 de accidente rutiere, cu 10 mai puține decât în aceeași perioadă a anului trecut.  Dintre acestea, 49 de accidente au fost grave și 210 accidente au fost ușoare. În ceea ce privește consecințele accidentelor rutiere, respectiv victimele rezultate, precizăm faptul că anul acesta au fost 259 de victime rănite ușor, cu 4 mai puține decât anul trecut și 39 de victime rănite grav, tot cu 4 mai puține decât în aceeași perioadă a anului trecut”, susține ofițerul Bogdan Prichici de la Serviciul Poliției Rutiere.

Numai în ultima săptămână, în județul Botoșani, au avut loc trei accident rutiere soldate cu morți, care se adaugă celor 12 persoane decedate în primele opt luni. Un bărbat de 54 de ani a murit după ce a fost lovit de o mașină la Podriga, în timp ce la Flămânzi un bătrân de 67 de ani a fost lovit de un camion și a decedat pe loc.

De asemenea, o femeie de 73 de ani, din Victoria- Stăuceni, a fost lovită de o camionetă care îi aduce lemne. Moartea femeii a avut loc chiar în curtea sa.

Comuna din Botoșani în care au loc cele mai multe accidente rutiere

FOTO Accident la Botoșani! O mașină s-a răsturnat pe un câmp (Update)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *