Firma din Botoşani care dă lovitura pe piaţa sistemelor de irigaţii. A încheiat un contract de 60 milioane de euro

O firmă din Botoşani dă lovitura pe piaţa sistemelor de irigaţii, după ce a încheiat un contract de 60 de milioane de euro cu Agenţia Naţională de Îmbunătăţiri Funciare (ANIF). Este vorba de societatea comercială Electro-Alfa Internaţional SRL, controlată de omul de afaceri Gheorghe Ciubotaru, care a semnat cu ANIF un contract pentru „Executia lucrarilor pentru obiectivele de investiţii aflate in administrarea ANIF, din cadrul Programului National de Reabilitare a Infrastructurii Principale de Irigatii din Romania, pentru obiectivele de investitii”.

În baza acestui contract, compania din Botoşani va trebui să realizeze reabilitarea amenajării de irigaţii Giurgiu Razmiresti Zona A+C jud Giurgiu”.

Valoarea totala a achizitiei (fara TVA): 308.789.126 lei.

ANIF a mai scos la licitaţie încă trei loturi, însă acestea nu au fost adjudecată. Iată despre ce loturi a fost vorba şi ce valori aveau ele:

Lot II – „ Reabilitarea amenajarii de irigatii Sculeni Tutora Gorban jud Iasi”; in valoare estimata de 60.200.800 lei fara TVA;
Lot III – “Lucrari de combatere a eroziunii solului amenajarea terenurilor alunecate si eliminarea excesului de umiditate in zona Horezu Vaideni jud valcea” in valoare estimata de 30.300.700 lei fara TVA;
Lot IV – „Reabilitarea amenajării de irigaţii Carasu – Nicolae Bălcescu Constanta” in valoare estimata de 100.700.900 lei fara TVA.

Antreprenorul din Botoşani care a ajuns la afaceri de 53 milioane de euro 

Doi agenţi de poliţie din Botoşani au devenit ofiţeri după un concurs la care au participat alţi peste 30 de poliţişti. Cine sunt ei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *