Doi agenţi de poliţie din Botoşani au devenit ofiţeri după un concurs la care au participat alţi peste 30 de poliţişti. Cine sunt ei!

Doi agenţi de poliţie din judeţul Botoşani au devenit ofiţeri după un concurs organizat de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ), la care au participat alţi peste 30 de poliţişti. Cei doi au obţinut cele mai mari note în ierarhia finală, urmând să devină inspectori.

Cel mai bun dintre ei a fost Marius Molocea, un tânăr agent de poliţie în vârstă de 28 de ani, care a lucrat până acum la Serviciul arme, explozibili şi substanţe periculoase. El a fost notat cu 9,85 la concursul derulat de IPJ Botoşani şi urmează să preia o funcţie de ofiţer, specialitatea ordine publică, în cadrul Secția nr. 3 poliție rurală Hlipiceni.

Cel de-al doilea se numeşte Florentin Tanasă şi are 35 de ani. Acesta a fost notat cu 9,70 la examenul pentru trecerea în corpul ofiţerilor. Acesta va devenit ofițer principal II la Compartimentul ordine publică, Poliția orașului Darabani. De altfel, Florentin Tanasă a lucrat până acum doar în Poliţia oraşului Darabani.

Cei doi urmează să preia funcţiile de ofiţer la începutul lunii octombrie, atunci când vor fi emise ordinele de numire.

Proba scrisă a concursului pentru cele două funcţii de ofiţer a avut loc pe 16 noiembrie, după ce iniţial candidaţii au susţinut şi o evaluare psihologică.

FOTO Și-a făcut-o cu mâna lui! Percheziții la locuința unui botoșănean după ce a postat un clip șocant pe rețelele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *