FOTO Și-a făcut-o cu mâna lui! Percheziții la locuința unui botoșănean după ce a postat un clip șocant pe rețelele de socializare

Percheziții la locuința unui botoșănean după ce acesta a postat un clip șocant pe rețelele de socializare. Bărbatul de 31 de ani, din comuna Vorniceni, a postat pe internet imagini cu niște câini care atacau un alt animal.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani, având în vedere apariția pe o rețea de socializare a unor videoclipuri în care apar trei exemplare canine, ce prezintă modificări structurale la nivelul urechilor, în timp ce atacă un alt animal, fără ca cineva să intervină.

Polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor s-au sesizat din oficiu pentru săvârșirea infracțiunilor de intervenții chirurgicale destinate modificării aspectului unui animal sau altor scopuri necurative, cum ar fi cuparea urechilor și folosirea de animale vii pentru dresajul animalelor sau pentru a le controla agresivitatea, dacă le creează suferință”.

Astfel, la data de 21 septembrie 2023, polițiștii au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară la locuința unui tânăr, de 31 de ani, din comuna Vorniceni, bănuit de comiterea infracțiunilor.  În cadrul activităților desfășurate au fost identificate 4 exemplare canine, de talie mare, din rasa comună, cu vârste cuprinse între 3 ani și 13 ani, ce prezentau modificări structurale, prin lipsă de substanță la nivelul urechilor, iar 3 dintre acestea nu erau identificate prin microcipare și nu dețineau documente de sănătate veterinară”, precizează sursa citată.

Tânărul a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 2.000 de lei. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-au produs faptele, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Săveni.

Antreprenorul din Botoşani care a ajuns la afaceri de 53 milioane de euro 

One thought on “FOTO Și-a făcut-o cu mâna lui! Percheziții la locuința unui botoșănean după ce a postat un clip șocant pe rețelele de socializare

  1. Pai, si nu scrie nimic de caini cei dresati sa fie agresivi, daca au fost luati de la inculpat!!! Asa ar fi fost normal, altfel va continua nestingherit!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *