Antreprenorul din Botoşani care a ajuns la afaceri de 53 milioane de euro 

Gheorghe Ciubotaru, alături de soția sa, la Balul oamenilor de afaceri

Furnizorul de echipamente electrice de joasă şi medie ten­siune Electro-Alfa International, controlat de antreprenorul Gheorghe Ciubotaru din Botoşani, a raportat pentru 2022 o cifră de afaceri de 261,5 mil. lei (53 mil. euro), în creştere cu apro­xi­ma­tiv 70% faţă de anul anterior, când compania a avut afaceri to­tale de 154,1 mil. lei (31,3 mil. euro), potrivit calculelor ZF fă­cute pe baza datelor de la Ministerul Finanţelor.

Profitul net al Electro-Alfa International a crescut de peste 15 ori în 2022, ajun­gând la 19,5 mil. lei (3,9 mil. euro), de la un câştig net de 1,2 mil. lei (257.000 de euro) realizat în 2021, conform datelor pu­bli­ce. Fur­nizorul botoşănean de echipamente electrice de joasă şi me­die tensiune a avut anul trecut un număr mediu de 207 angajaţi.

Grupul Electroalfa are trei divizii, una de echipamente electrice (Electro-Alfa International), unde se produc aparatură de distribuţie şi tablouri de distribuţie, una destinată confecţiilor metalice (Electro Alfa CM), dar şi o divizie specializată în livrarea la cheie a proiectelor energetice, inclusiv parcuri solare (Electro Alfa Servicii Inginerie).

sursa: zf.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *