Miraculos! Copilul din Botoșani, aruncat de mamă de la geam, a deschis ochii. Primul lucru pe care l-a cerut micuțul

Copilașul de trei ani din Botoșani, care a fost aruncat de mamă de la geam, și-a revenit miraculos. Medicii ieșeni au reușit să îl salveze, iar copilul a început să facă pași spre însănătoșire. Potrivit managerului spitalului, Alina Belu, dacă zilele trecute plângea și reacționa la stimuli, spre bucuria medicilor, acum micuțul este detubat, a deschis ochii și chiar a vorbit.

Tatăl a fost chemat să își vadă copilașul, iar primul lucru pe care l-a cerut Gabriel a fost „tata” și „papa”. Copilul este internat la Spitalul Sfânta Maria din Iași.

Este o bucurie pentru noi că trăim acest moment în care acest copil începe recuperarea. Va fi transferat către centrul de recuperare neuromotorie din București. Sperăm să aibă o evoluție favorabilă, în continuare și să se recupereze dacă nu 100%, măcar 90%”, a declarat Alina Belu.

Amintim cum o tânăra de 23 de ani s-a aruncat de la fereastra unui hotel împreună cu cei doi copii, în vârstă de doi, respectiv trei ani, apoi a amenințat că se va sinucide. Cel mic a murit, iar cel mare este a fost adus în stare critică la Spitalul Clinic „Prof. Nicolae Oblu” din Iași.

”La data de 20.08.2023, IPJ Botoşani a fost sesizat cu privire la faptul că o femeie, aflată la etajul 1 al unui hotel, şi-a aruncat copii, cu vârstele de 2, respectiv 3 ani, de la balcon, şi ameninţă că se va sinucide”, au transmis atunci anchetatorii.

După ce a fost salvată de pompieri, femeia a susţinut că nu a vrut să le facă nimic rău copiilor. Ea îi trimisese soţului un mesaj la finalul căruia i-a spus ”Adio”.La faţa locului s-a deplasat un negociator, care a purtat discuţii cu femeia, aceasta fiind coborâtă în siguranţă si transportată la spital, sub supravegherea poliţiştilor, pentru investigaţii medicale.

Tânăra în vârstă de 23 de ani a primit un mandat de arestare pentru 30 de zile sub acuzaţia de violenţă în familie sub forma de omor şi violenţă în familie sub forma de tentativă de omor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *