Gabriel, copilașul de trei ani, aruncat de mamă de la geam, a ajuns la un alt spital. Noi detalii despre starea sa de sănătate

Gabriel, copilul în vârstă de trei ani care a trecut prin chinuri groaznice după ce mama sa l-a aruncat de la etajul unui hotel a fost transferat la Spitalul Clinic de Urgente pentru Copii “Sf. Maria” din Iaşi de la Spitalul Clinic „Prof. Nicolae Oblu” din Iași.

“Copilul se afla la terapie intensivă, şi este supravegheat multidisciplinar. Starea lui este în continuare una critică”, declară dr. Solange Tamara Roşu, medic şef UPU, spitalul “Sf. Maria”.

Amintim cum o tânăra de 23 de ani s-a aruncat de la fereastra unui hotel împreună cu cei doi copii, în vârstă de doi, respectiv trei ani, apoi a amenințat că se va sinucide. Cel mic a murit, iar cel mare este a fost adus în stare critică la Spitalul Clinic „Prof. Nicolae Oblu” din Iași.

”La data de 20.08.2023, IPJ Botoşani a fost sesizat cu privire la faptul că o femeie, aflată la etajul 1 al unui hotel, şi-a aruncat copii, cu vârstele de 2, respectiv 3 ani, de la balcon, şi ameninţă că se va sinucide”, au transmis atunci anchetatorii.

După ce a fost salvată de pompieri, femeia a susţinut că nu a vrut să le facă nimic rău copiilor. Ea îi trimisese soţului un mesaj la finalul căruia i-a spus ”Adio”.La faţa locului s-a deplasat un negociator, care a purtat discuţii cu femeia, aceasta fiind coborâtă în siguranţă si transportată la spital, sub supravegherea poliţiştilor, pentru investigaţii medicale.

Tânăra în vârstă de 23 de ani a primit un mandat de arestare pentru 30 de zile sub acuzaţia de violenţă în familie sub forma de omor şi violenţă în familie sub forma de tentativă de omor.

Sursa:bzi.ro

Cât de trist! Vladimir, băiețelul de doi anișori, aruncat de mamă pe geam, și-ar fi sărbătorit, astăzi, ziua de naștere. În loc de felicitări, tatăl își plânge îngerașul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *