Cât de trist! Vladimir, băiețelul de doi anișori, aruncat de mamă pe geam, și-ar fi sărbătorit, astăzi, ziua de naștere. În loc de felicitări, tatăl își plânge îngerașul

Vladimir, băiețelul de doi anișori, aruncat de mamă pe geam, și-ar fi sărbătorit, sâmbătă, ziua de naștere. Micuțul a murit pe loc în urmă cu o săptămână, iar fratele său este pe patul de spital la Iași. Femeia, în vârstă de 23 de ani, cumpărase baloane pentru petrecerea copilașului, potrivit tatălui băiețelului.

Le-a pregătit până și baloane să le facem petrecerea. Sâmbătă, pe 26 august, era ziua celui mic și pe 6 septembrie ziua celui mare. Și au rămas baloanele sigilate. Am întrebat-o ce are, nu a vrut să spună. După, la ora 23:30, mi-a dat un mesaj în care mi-a spus ce mi-a spus și la urmă a scris un „adio”, dar nu am bănuit niciodată că o să facă asemenea gest ,a declarat tatăl copiilor, potrivit KanalD.

Gabriel luptă să supraviețuiască

Copilașul de doi ani și 11 luni, din Botoșani, care a fost aruncat de mama sa, de 23 de ani, pe geam, este în continuare în stare gravă. Directorul medical al Spitalului de Neurochirurgie Iași, Marius Dabija, a declarat, pentru BotosaniNews.ro, că prognosticul este foarte rezervat.

„Este staționar, parcă un picuț mai rău, îi crește un picuț tensiunea intracraniană, o dezvoltare contuzie dematogenă bifrontală destul de urâtă, s-a delimitat, nu prea e bine. Prognosticul este destul de rezervat în continuare”, ne-a declarat medicul, care a precizat că deocamdată micuțul nu este declarat în moarte cerebrală.

Mama celor doi copii, Lorela Babii, a fost arestată preventiv pentru 30 de zile.

Bunica celor doi copilași, aruncați de mamă pe geam, face dezvăluiri despre nora sa. Ce s-a întâmplat în ziua fatidică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *