El este profesorul care a fost găsit mort la Cucorăni. S-a împușcat la marginea pădurii

Foto: Antena3CNN

Profesorul care a fost găsit mort pe raza localității Cucorăni, după ce s-a împușcat cu arma de vânătoare pe care o deținea legal, se numește Sorin Daniel Iacobiț și are 51 de ani. El preda electronică și automatizări la Liceul Tehnologic din Bucecea, unde era titular din 2020.

Potrivit celor care l-au cunoscut, botoșăneanul avea armă de vânătoare de aproximativ cinci ani.

El s-ar fi sinucis pe fondul unor probleme personale pe care le avea. În prima zi de școală, el a mers la serviciu și ar fi fost văzut foarte abătut.

Pentru a se împușca, el a coborât din mașina cu care mergea dinspre Botoșani spre Bucecea, a mers zece metri în interiorul pădurii și s-ar fi împușcat în piept.

Știrea inițială

Un profesor din Botoșani a fost găsit împușcat într-o mașină, miercuri, la marginea drumului național D.N. 29 C, la ieșirea din localitatea Cucorăni. Este vorba despre un cadru didactic de 51 de ani, din municipiul Botoșani, care s-ar fi împușcat cu o armă de vânătoare.

„Astăzi, în jurul orei 14:00, am fost sesizați prin apel la 112 cu privire la faptul că pe marginea drumului național D.N. 29 C, la ieșirea din localitatea Cucorăni, a fost găsită o persoană inconștientă. În urma deplasării la fața locului a fost identificat un bărbat, de 51 de ani, din municipiul Botoșani, care prezenta o plagă prin împușcare, în zona pieptului, iar în proximitatea acestuia se afla o armă de vânătoare. Echipajul medical solicitat să intervină a constatat decesul bărbatului. Ulterior, s-a stabilit faptul că acesta este deținător legal de armă de vânătoare”, ne-a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani, Delia Nenișcu.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoșani.

FOTO & VIDEO Ne mândrim cu el! Un botoșănean, singurul român care a reușit să ajungă în finala K1 World Grand Prix. „A fost magic”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *