ONG-ul care strânge fonduri pentru tragediile de la Botoșani. Vor fi ajutate două familii

O organizație neguvernamentală din Cluj a anunțat demararea unei colecte publice de fonduri pentru copiii din Botoșani ai căror părinți au murit, la sfârșitul săptămânii trecute, în urma unor evenimente cumplite. Asociația Stergem Lacrimi vrea să ajute financiar cei trei copii ai Alexandrei, tânăra de 25 de ani care a murit în spital, din cauza nepăsării cadrelor medicale, dar și pe cei doi copii ai lui Cosmin Marius, angajatul Penitenciarului Botoșani care s-a înecat în mare în încercarea de a salva un băiețel de șase ani.

ONG-ul din Cluj își propune să colecteze 20.000 de lei, pe care să îi distribuie în mod egal celor două familii din Botoșani.

Mesajul transmis de Asociația Stergem Lacrimi:

Suntem Asociația Stergem Lacrimi din județul Cluj și ne dorim tare mult să ajutăm copiii rămași orfani în urma celor două tragedii cumplite din județul #Botoșani.

În județul Botoșani s-au înregistrat două tragedii cu câteva zile în urmă, respectiv mama gravidă în vârstă de 26 de ani care a pierdut lupta cu viața în spital, a lăsat în urma 3 copii minori, (orfani) iar cealaltă tragedie este cea a tânărului în vârstă de 35 de ani, salvator erou care si-a pierdut viața încercând și reușind sa salveze un copil de 6 ani din valurile Mării Negre… unde au rămas în urmă, 2 copii orfani.

Noi demaram o strângere de fonduri în valoare 20.000 de lei, bani cu care să ajutăm în mod egal familiile îndurerate, efectiv sa înmânam acești bani părinților care au rămas în viața.. în total sunt 5 #copii #orfani care nu mai au cui spune mamă, într-un caz, și tată, în celalalt caz.

Experiența în asistența socială din ultimii ani, ne îndeamnă sa încercăm o cale de ajutor pentru cei rămași în urmă și suntem convinși de faptul că un mic ajutor ar fi de mare folos familiilor îndoliate.
#Presa din județul Botoșani, ne va ajuta în această situație urgentă, și rugăm #presa din întreaga țară să solidarizeze cu noi si să ne ajute ca în maxim câteva zile să ne îndeplinim obiectivul.
Vom merge și la fața locului, iar ajutorul, îl vom oferi prin transfer bancar celor aflați în cea mai grea situație, după care vom publica actul de Donație și transferul bancar, cum o facem de obicei.
La intervale regulate de timp vom oferi public detalii despre stadiul donațiilor.
Bunul Dumnezeu să ne fie alături și în această misiune!
La donații, vă rugăm să specificati ,,familii îndurerate”.
Cazul ,,Familii îndurerate”.
Metode prin care se poate dona pentru cazurile organizației: donații online cu cardul sau prin PayPal se pot face accesand acest link:
https://stergemlacrimi.ro/
Denumire entitate: ASOCIAȚIA STERGEM LACRIMI.
Cod de înregistrare fiscală: 40472193
Raiffeisen Bank, Sucursala Floreşti, jud.Cluj
Cont lei: RO35 RZBR 0000 0600 2074 5056
Cont euro: RO83 RZBR 0000 0600 2074 9236 , cod Swift: RZBRROBU.
Cont usd: RO29 RZBR 0000 0600 2088 1837,
cod Swift: RZBRROBU.
Cont lire: RO79 RZBR 0000 0600 2401 7335
Moneda : GBP Cod Swift : RZBRROBU
[email protected]
Direcționeazā 20% din impozitul pe profit ( persoane juridice )

Ți se face pielea de găină! Ultimul mesaj trimis de Alexandra, gravida moartă în maternitatea Botoșani, către mama sa

El este botoșăneanul care s-a înecat în mare după ce a încercat să salveze un băiețel. Era tatăl a doi copii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *