Încă o tragedie! Tânărul din Botoșani care intrase în mare să salveze un copil a fost găsit mort

Tânărul din Botoșani care vineri seară intrase în mare să salveze un copil a fost găsit mort. Corpul neînsuflețit al acestuia a fost adus de valuri la țărm, el fiind identificat, duminică dimineață, în zona plajei Azur, între Eforie Sud și Eforie Nord.

Autoritățile din Constanța au confirmarea că persoana este tânărul din Botoșani care a dispărut pe 18 august în Marea Neagră, în zona plajei Steaua de Mare.

Botoșăneanul are 35 de ani și intrase în apă pentru a salva un băiețel în vârstă de șase ani, care nu mai putea ajunge la mal. El a fost luat de curenții apei, dispărând în mare.

Tânărul din Botoșani dispărut la Constanța este agent de poliție la Penitenciar

Tânărul din municipiul Botoșani dispărut, vineri seară, la Constanța este agent principal de poliție de penitenciar. Botoșăneanul în vârstă de 35 de ani este angajat al Penitenciarului Botoșani.

El se afla în concediu la Eforie Nord, alături de familie, iar vineri seară a intrat în apă pentru a salva un copil de șase ani, care nu mai reușea să înoate spre mal. Băiețelul a reușit să iasă din apă, însă polițistul de la Penitenciarul Botoșani a fost prins de curenții apei și a dispărut.

O tânără din Constanța a văzut întreaga scenă și a sunat la 112, cerând sprijinul angajaților de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență. La fața locului au ajuns și 11 scafandri constănțeni, care au început căutările.  Oprite pe timpul nopții, căutările au fost reluate sâmbătă dimineață. Până sâmbătă după-amiază, botoșăneanul nu a fost găsit.

Bunurile personale ale polițistului au fost găsite pe un șezlong de pe plaja din fața complexului Steaua de Mare din Eforie Nord. Pe baza documentelor, a fost anunțată și soția acestuia, care cel mai probabil la momentul respectiv era la hotel. Bărbatul dispărut este tatăl a doi copii.

Avertizare meteo de ultimă oră! Județul Botoșani, sub Cod galben

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *