A facut un gest eroic! Tânărul din Botoșani dispărut în mare intrase în apă pentru a salva un băiețel. El nu a mai ieșit

Tânărul din Botoșani care a dispărut, vineri seară, în Marea Neagă, în zona stațiunii Eforie Nord, intrase în apă pentru a salva de la înec un băiețel în vârstă de șase ani. Gestul său a fost unul plin de eroism, însă, din păcate, cel care l-a salvat pe copil nu a mai putut ieși din apă.

Botoșăneanul a observat că micuțul de șase ani are probleme în apă și că nu mai poate să revină la mal. Nu a stat pe gânduri și a intrat după el. Băiețelul a fost salvat, dar tânărul de 35 de ani a dispărut, cel mai probabil fiind prinși de curenți.

Martorii la întreaga scenă au fost cei care au alertat autoritățile.

Știrea inițială

Un tânăr din municipiul Botoșani a mers în concediu, dar a dispărut, vineri seară, în Marea Neagră. Este vorba de un tânăr de 35 de ani, care este căutat de scafandrii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență din Constanța.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, tânărul ar fi dispărut în mare în zona complexului Steaua de Mare din stațiunea Eforie Nord, acolo unde era în concediu alături de familie. La un moment dat, acesta a fost luat de curenții din apă și nu a mai revenit la mal.

O tânără care a asistat la întreaga scenă a pus mâna pe telefon și a sunat la 112 anunțând dispariția. La fața locului au ajuns nu mai puțin de 11 scafandri constănțeni, care au început căutările. Din păcate, până sâmbătă la amiază, botoșăneanul nu a fost găsit.

Pe un șezlong de pe plaja din Eforie Nord, au fost identificate mai multe bunuri care aparțin tânărului din municipiul Botoșani.

Încă o tragedie! Un tânăr din Botoșani a murit înecat într-un râu, în Germania

2 thoughts on “A facut un gest eroic! Tânărul din Botoșani dispărut în mare intrase în apă pentru a salva un băiețel. El nu a mai ieșit

  1. Părinți iresponsabili de ce nu au avut grijă de copil pentru iresponsabilitatea lor a murit un tânăr bunul Dumnezeu să l ierte și să l primească în împărăția lui

  2. Nu inteleg de ce la ora aceasta nu este nimeni in puscarie! ce se intampla la acel spital este absolut infiorator. Ii doare undeva pe toti de acolo. Analizele pacientilor ies bune si ei mor mergand pe picioare! Ce anchete, ce abureli? Ca nimeni nu va plati pentru ce s-a intamplat! A patit vreun medic ceva vreodata? ca nu este singura moarte cauzata de nepasarea lor. A, medicii stiu ca in garda NU SE DOARME? Ca nu sunt platiti sa faca nani! Nesimtitii si criminalii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *