Ți se face pielea de găină! Ultimul mesaj trimis de Alexandra, gravida moartă în maternitatea Botoșani, către mama sa

Familia a publicat mai multe mesaje pe care Alexandra, mămica de 25 de ani moartă pe patul de spital, le-a trimis atât medicului care îi monitoriza sarcina, cât și celui care era de gardă în noaptea respectivă.  De asemenea, femeia i-a scris un mesaj mamei sale în care spunea că  nu mai are aer.

„Nu mai rezist de durere”, i-a spus Alexandra medicului care îi monitoriza sarcina.

„Vă rog din suflet, simt că o iau razna”, i-a spus medicului de gardă.

„Nu mai am aer”, a fost mesajul care i-a ajuns direct în inimă mamei sale.

Alexandra Ivanov se afla la a cincea sarcină, cu trei nașteri naturale și un avort spontan în antecedente, cu amenoree de 13 săptămâni și sarcină (ecografie corespunzător pentru 12 săptămâni) oprită în evoluție, potrivit cadrelor medicale de la Maternitatea Botoșani.

Ce spun reprezentanții spitalului

S-au efectuat investigații de laborator și paraclinice, conform protocolului în vigoare. Nu s-a impus evacuarea sarcinii în cursul nopții, deoarece sângerarea genitală externă a fost foarte redusă, colul uterin închis, fără semn de avort în evoluție”, a declarat Ioan Asaftei, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean  Botoșani.

Pe 18 august, la ora 7.30, tânăra a prezentat o degradare bruscă a stării de sănătate cu dispnee severă, sângerare abundență la nivelul căilor aeriene superioare, motiv pentru care a fost transferată pe Secția ATI, unde s-au instituit manevre complexe de reanimare.

În ciuda eforturilor depuse de medici, la ora 8.20, s-a declarat decesul pacientei  prin stop cardiorespirator.

Examenul necroptic va stabili cauza decesului”, a precizat Ioan Asaftei.

Cazul a ajuns și în atenția polițiștilor care au deschis o anchetă.

Se efectuează cercetări pentru infracțiunea de ucidere de culpă”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean. Trei copii, o fetiță de șase ani și doi băieței de patru, respectiv un an, au rămas orfani de mamă.

 

A facut un gest eroic! Tânărul din Botoșani dispărut în mare intrase în apă pentru a salva un băiețel. El nu a mai ieșit

3 thoughts on “Ți se face pielea de găină! Ultimul mesaj trimis de Alexandra, gravida moartă în maternitatea Botoșani, către mama sa

  1. În luna mai am fost trimisa de la Dorohoi la Botoșani pentru cezariana pentru că nu puteam sa nasc natural. Am plecat la ora 14 cu niște dureri insuportabile și am așteptat pana la ora 17 pe hol în fund pe o banca și nu mă baga NIMENI în seamă… a venit doctorița și m a consulat, mi a ascultat bebelușul și m a lăsat acolo pe masa aia întinsă ca în sicriu cu niște dureri de spate mari…. Într-un final vine și îmi spune sa merg înapoi la Dorohoi sa nasc cu doctorul ce mi a monitorizat sarcina pana acum (tind sa precizez ca sala de operație la Dorohoi este în renovare) am plecat înapoi la Dorohoi cu MAȘINA MEA, deci nici o ambulanță nu mi au putut da. Eram în travaliu și dilatația aproape 6 și lor nici măcar nu le a păsat. Am născut la ora 1:40 la Dorohoi, am avut noroc de doctorii de la Dorohoi că au fost niște oameni extraordinari mâini de aur…. A fost o experienta îngrozitoare, am avut ruptura de col, anemie și hemoragie…. Am fost tăiată și cusuta cum n as fi crezut niciodată ca o sa pățesc…. Cât despre doctorii de la BT sa plătească pentru ce au făcut … SPER SA SE FACĂ DREPTATE PENTRU ALEXANDRA!!!!

    1. Pai, daca doctorii de la Dorohoi au maini de aur, de ce va plangeti ca ati fost taiata si cusuta cum nu ati fi crezut? Se cam bat cap in cap declaratiile dv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *