Vlăduț, băiatul din Botoșani, care luptă cu o boală cruntă, împlinește, astăzi, 15 ani. Ce își dorește de ziua lui

Vlăduț, băiatul din Botoșani, care luptă cu o boală cruntă, împlinește, vineri, 18 august, 15 ani. El se află într-un spital din Spania unde este sub tratament. În urmă cu câteva luni îi spunea mamei lui că este sigur că de ziua lui va fi acasă. Din păcate, își sărbătorește ziua de naștere în spital, departe de prieteni, familie.

„Astăzi trebuia să începem cele 16 cure, dar medicii au înțeles că este ziua lui și ne-a programat pentru marți”, ne-a mărturisit mama acestuia.

De ziua sa, Vlăduț își dorește un telefon pe care poată juca jocuri, să îi treacă mai ușor timpul și să mai uite de locul în care se află.  Băiatul dă dovadă de o putere incredibilă. Speranța lui este în medici și în Dumnezeu. Vrea să fie bine, să aibă o adolescență normală. Din păcate, financiar părinții se descurcă tot mai greu. Cu Vlad internat de atâta timp, banii s-au epuizat și au nevoie de ajutor.

Donații se pot face în conturile deschise pe numele tatălui lui Vlad : Mihai Doroftei
IBAN EUR:RO42RNCB0041174716660008
IBAN RON:RO37RNCB0041174716660001

Povestea lui Vlad a mobilizat întregul județ. Până și oamenii care nu au putut să îl ajute l-au pomenit în rugăciuni și au distribuit povestea lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *