El este băiatul care a murit înecat în Prut. Sebi era elev şi în vacanţă muncea zilnic pentru a se întreţinere

Băiatul de 16 ani din localitatea Santa Mare care s-a înecat în apele râului Prut a fost găsit de scafandri joi, după patru zile de căutări. Adolescentul se numeşte Sebastian Timofte şi era elev la Liceul Demostene Botez din Truşeşti.

Cu mama plecată în străinătate şi cu tatăl lucrând pe un şantier din ţară, Sebi mergea zilnic la muncă la o fermă din Santa Mare pentru a face bani pentru a se întreţine.

Oamenii din sat îl apreciau în mod special pentru cuminţenia şi pentru hărnicia pe care le avea.

„Era mai ceva ca o fată. Un copil deosebit„, susţine primarul din Santa Mare, Cristian Anton.

Adolescentul din Botoșani dispărut în Prut ar fi mers la scăldat, dar nimeni nu și-a dat seama de dispariția sa

Adolescentul din județul Botoșani dispărut în Prut ar fi mers la scăldat duminică după-amiază, dar nimeni nu și-a dat seama de dispariția sa. Potrivit unor surse locale, tânărul de 16 ani ar fi mers duminică la muncă la o fermă din Santa Mare, iar la întoarcere spre casă ar fi intrat în apă să facă o baie, iar din momentul respectiv ar fi dispărut.

Hainele sale, lăsate pe malul apei, au fost găsite, luni dimineață, de un cioban, care a alertat autoritățile. La fața locului au fost trimiși scafandri din Botoșani și Iași, care îl caută pe adolescent.

Tânărul locuia singur, iar din acest motiv absența sa pe timpul nopții nu ar fi îngrijorat pe nimeni. Mama băiatului lucrează în străinătate, iar tatăl pe un șantier din țară.

Deznodământ tragic! Adolescentul din Botoșani, dispărut în Prut, a fost găsit după zile întregi de căutări. „Era la aproape 7 km de locul unde a lăsat hainele”

Adrian a ieșit cu prietenii la scăldat, dar distracția s-a terminat tragic. Copilul din Botoșani a intrat în apă și nu a mai ieșit

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *