FOTO Un adolescent de 16 ani a mers să se scalde în apele râului Prut, însă nu a mai ieșit la suprafața. Intervin scafandrii de la Botoșani și Iași

Un adolescent de 16 ani a mers să se scalde în apele râului Prut, însă nu a mai ieșit la suprafața. În căutarea lui intervin scafandrii de la Botoșani și Iași.

Pompierii botoșăneni au fost solicitați, luni, să intervină pentru căutarea unui tânăr de 16 ani care ar fi intrat în apele râului Prut pe raza localității Santa Mare și nu a mai ieșit la suprafață. Apelul la 112 a fost făcut de un localnic după ce a găsit hainele pe mal.

La fața locului s-au deplasat două echipaje din cadrul Gărzii de Intervenție Ștefănești cu o barca, dar și scafandrii de la Detașamentul Botoșani și Iași. Căutările sunt în plină desfășurare, transmit reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Botoșani.

Recent, un băiat de 14 ani a murit după ce a intrat să se scalde în râul Prut și nu a mai ieșit la suprafață. Prietenii acestuia au chemat pompierii, dar copilul nu a mai fost găsit în viață.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *