Adrian a ieșit cu prietenii la scăldat, dar distracția s-a terminat tragic. Copilul din Botoșani a intrat în apă și nu a mai ieșit

Adrian, un copil de 14 ani, din comuna botoșăneană Rădăuți Prut, a murit înecat în râul Prut, vineri după-amiază, după ce a ieșit cu prietenii la scăldat. Au fost multe zâmbete, s-au bălăcit, au strigat, au râs, momente speciale, specifice vârstei lor, dar la un moment dat băiatul de 14 ani s-a aruncat în apă și nu a mai ieșit. Speriați, amicii săi au cerut ajutor. După ore întregi de căutări, din păcate, Adrian a fost găsit mort.

A lăsat în urmă o soră îndoliată și cei doi părinți sfâșiați de durerea pierderii lui. Cei care l-au cunoscut spun că era un suflet frumos și bun. Zilele acestea urma să afle la ce liceu a intrat.

„Mi-as fi dorit sa te vad sportiv, fotbalist precum iti doreai cat ai fost elev la scoala noastra; dar din pacate nu a fost sa fie asa! Un elev cu mult bun simt,respectuos, dornic sa ajute pe altii, a zburat prea repede spre ceruri!! Bunul Dumnezeu sa iti intareasca familia iar tie sa iti faca odihna vesnica”, a spus un fost profesor al acestuia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *