FOTO Tragedie! Copil de 14 ani din Botoșani, găsit mort, după ore întregi de căutări în apele râului Prut

Un copil de 14 ani, din județul Botoșani, a fost găsit mort, în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ore întregi de căutări în apele râului Prut. Băiatul a fost căutat peste trei ore în ape, iar când a fost adus la suprafață au început manevrele de resuscitare. Din păcate, cadrele medicale au fost nevoite să constate decesul acestuia.

Prietenii au sunat la 112

Vă reamintim că vineri seară, pompierii au fost solicitați să intervină pentru căutarea unui băiat, în vârstă de 14 ani, care a intrat în apele râului Prut, pe raza localității Rădăuți Prut și nu a mai ieșit la suprafață.

Din primele informații, acesta era cu mai mulți prieteni, care au încercat să îl salveze. Nu au reușit și au sunat la 112 după ajutor.

La fața locului s-au deplasat două echipaje din cadrul Punctului de Lucru Coțușca și Detașamentului de Pompieri Dorohoi, cu două bărci, dar și o ambulanță aparținând SAJ Botoșani.

Adrian a ieșit cu prietenii la scăldat, dar distracția s-a terminat tragic. Copilul din Botoșani a intrat în apă și nu a mai ieșit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *