Deznodământ tragic! Adolescentul din Botoșani, dispărut în Prut, a fost găsit după zile întregi de căutări. „Era la aproape 7 km de locul unde a lăsat hainele”

Adolescentul din Botoșani, dispărut în Prut, a fost găsit mort după zile întregi de căutări. În fiecare zi au fost angrenate forțe impresionante în misiunea de căutare, fiind alocate autospeciale de intervenție cu bărci de la Detașamentul de Pompieri Botoșani și Garda de Intervenție Ștefănești, echipaje de prim ajutor medical, cărora li s-au alăturat scafandrii de la ISU Botoșani, ISU Iași și ISU Neamț.

A fost găsit undeva în dreptul localității Tabara, deja vorbim de județul Iași, la o distanță de aproximativ 5- 7 km. Când s-a produs incidentul apele Prutului erau foarte mari și curenții erau foarte, foarte puternici, asta ar putea explica că a ajuns atât de departe”, ne-a declarat primarul comunei Santa Mare, Cristian Anton.

Potrivit acestuia, părinții se vor ocupa de înmormântarea tânărului, sprijiniți de comunitate, iar dacă va fi nevoie va interveni și primăria cu un ajutor.

Joi, pe malul Râului Prut au acționat 14 cadre de la ISU Botoșani cu 5 autospeciale, 3 bărci, un echipaj de prim ajutor medical și 4 scafandri (ISU Botoșani și ISU Iași).

Căutările pe apă au fost efectuate permanent cu cele trei ambarcațiuni pe o distanță de peste 10 kilometri în aval de locul unde au fost gasite obiectele personale ale acestuia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *