Dureros! Adolescentul din Botoșani dispărut în Prut ar fi mers la scăldat ieri, dar nimeni nu și-a dat seama de dispariția sa

Adolescentul din județul Botoșani dispărut în Prut ar fi mers la scăldat duminică după-amiază, dar nimeni nu și-a dat seama de dispariția sa. Potrivit unor surse locale, tânărul de 16 ani ar fi mers duminică la muncă la o fermă din Santa Mare, iar la întoarcere spre casă ar fi intrat în apă să facă o baie, iar din momentul respectiv ar fi dispărut.

Hainele sale, lăsate pe malul apei, au fost găsite, luni dimineață, de un cioban, care a alertat autoritățile. La fața locului au fost trimiși scafandri din Botoșani și Iași, care îl caută pe adolescent.

Tânărul locuia singur, iar din acest motiv absența sa pe timpul nopții nu ar fi îngrijorat pe nimeni. Mama băiatului lucrează în străinătate, iar tatăl pe un șantier din țară.

Știrea inițială

Un adolescent de 16 ani a mers să se scalde în apele râului Prut, însă nu a mai ieșit la suprafața. În căutarea lui intervin scafandrii de la Botoșani și Iași.

Pompierii botoșăneni au fost solicitați, luni, să intervină pentru căutarea unui tânăr de 16 ani care ar fi intrat în apele râului Prut pe raza localității Santa Mare și nu a mai ieșit la suprafață. Apelul la 112 a fost făcut de un localnic după ce a găsit hainele pe mal.

La fața locului s-au deplasat două echipaje din cadrul Gărzii de Intervenție Ștefănești cu o barca, dar și scafandrii de la Detașamentul Botoșani și Iași. Căutările sunt în plină desfășurare, transmit reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Botoșani.

Recent, un băiat de 14 ani a murit după ce a intrat să se scalde în râul Prut și nu a mai ieșit la suprafață. Prietenii acestuia au chemat pompierii, dar copilul nu a mai fost găsit în viață.

 

FOTO & VIDEO Înfiorător! Un tânăr de 18 ani, din Botoșani, a murit înecat după ce a sărit în apă să salveze o oaie

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *