FOTO & VIDEO Înfiorător! Un tânăr de 18 ani, din Botoșani, a murit înecat după ce a sărit în apă să salveze o oaie

O nenorocire s-a produs, marți, în râul Siret. Un tânăr de 18 ani, din Botoșani, a murit înecat după ce a sărit în apă să salveze o oaie. Petrică a mers la domiciliul mamei din comuna suceveană Zvoriștea pentru a o ajuta pe aceasta la treburile gospodărești, implicit la pășunarea ovinelor de la o stână pe care aceasta o deține pe raza localității.

De dimineață, el s-a deplasat împreună cu fratele său, în vârstă de 13 ani, la stână din localitate cu scopul de a pășuna ovinele. În jurul orei 12.00, în timp ce acesta supraveghea ovinele, fiind pe marginea râului Siret a observat faptul că o ovină a căzut în apă. Imediat a sărit cu scopul de a o salva.

A strigat după ajutor, iar oamenii au sunat la 112

Din cauza debitului crescut al râului Siret, botoșăneanul nu a mai reușit să iasă din apă, motiv pentru care a început să strige după ajutor, fiind auzit de către fratele său, care a dat alarma și oamenii din jur au sunat la 112. La fața locului s- deplasat un echipaj SMURD, un echipaj de pompieri cu barcă din cadrul ISU Suceava și un echipaj de poliție. Ulterior, Petrică a fost scos din apă, s-au aplicat manevre de resuscitare însă a fost constatat decesul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *