Care este starea de sănătate a tânărului din Botoșani care a produs accidentul rutier în care a murit mama sa

Tânărul din județul Botoșani care a produs accidentul rutier de miercuri în care a murit mama sa a fost externat, vineri, din Spitalul Județean de Urgență Mavromati. Ovidiu Rusu, în vârstă de 26 de ani, a revenit în comuna sa de domiciliu,  localitatea Roma, și urmează să participe la înmormântarea mamei sale în vârstă de 45 de ani.

El este cercetat penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă și a trebui să răspundă în fața legii pentru moartea mamei sale.

Potrivit unor surse din poliţie, tânărul ar fi intrat în depăşirea unei alte maşini, care se deplasa în acelaşi sens cu el, spre Roma. În timpul depăşirii, cele două maşini au intrat în coliziune, iar Audi A3, condus de tânărul de 26 de ani, a ieşit de pe carosabil, a lovit un copac, un mal de pământ şi apoi s-a răsturnat pe cupolă. În urma accidentului, mama sa a decedat la fața locului.

Tânărul avea permisul de conducere obţinut în 2020. Localnicii susţin că botoşăneanul era un împătimit al vitezei şi al condusului agresiv.

Conducea ca salbaticul, de câteva ori mi-a tăiat fata în curba pe podiș, de multe ori l-am văzut riscând, a cautat-o! Păcat de săracă femeie”, a spus Andreea.

Ştirea iniţială

O femeie a decedat, iar fiul ei a ajuns la spital, în urma unui accident rutier ce s-a produs, în această după-amiază, pe raza comunei Roma. În eveniment a fost implicat un singur autoturism.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Botoșani, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, una de descarcerare și ambulanța de terapie intensivă mobilă SMURD.

Aceștia au găsit autoturismul răsturnat pe cupolă, iar interior, pe bancheta din spate, era o femeie. Soțul și fiul acesteia, aflați în mașină în momentul producerii accidentului, au ieșit singuri din autoturism.

Femeia, în vârstă de 45 de ani, a fost scoasă din autovehicul de către pompieri. Aceasta avea leziuni incompatibile cu viața, fiind declarat decesul.

Fiul acesteia, de 27 de ani, a fost preluat și transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. Soțul a refuzat să fie dus la spital.

FOTO Accident mortal într-o localitate din Botoșani! O femeie și-a pierdut viața

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *